Mocht je deze informatie NIET via de  mail ontvangen hebben, staat je email adres niet correct bij ons geregistreerd.  In dit geval svp mail aan info@sprv.nl dan zetten we dit direct recht.   LET OP  jullie email adressen worden aan niemand anders dan de organisatie doorgegeven en zijn alleen voor ons intern gebruik.

Beste spinners (m/v),

Uit de ervaringen van voorafgaande jaren hebben we iets geleerd en om alles op deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen willen we jullie vragen onderstaande punten te lezen en er uiteraard ook rekening mee te houden :

  1.  

1. Starttijd

De starttijd is klokslag 10.00 uur.  Er is een strak programma opgesteld en we willen voorkomen dat we het eerste uur al 10minuten achterlopen.

Dit betekent : om 09:45 uur fris en fruitig met lege blaas op de fiets voor de warming up Vanaf 09:00 is de zaal open dus zorg ervoor dat je er tijdig bent.

2. Betaling

Voor diegenen die nog niet betaald hebben : Er is een mogelijkheid om contant te betalen aan de kassa bij binnenkomst. Doch, de voorkeur gaat uit naar betaling vooraf per bank. Dit bevordert de doorstroming bij binnenkomst en we hebben liever zo weinig mogelijk cashgeld.

Het rekeningnummer = NL82 INGB 0661 0306 52.  Zorg ervoor dat dit vóór donderdag gestort is, dan staat het voor zondag zeker op de rekening.

Bij binnenkomst wordt er gesplitst : reeds betaald en nog niet betaald. Volg de aanwijzingen ter plekke op.

3. Het eerste uur

We hebben ca 20 (!) vrijwilligers bereid gevonden om jullie voor en achter de schermen te voorzien van een hapje en een drankje.  Dit moet wel eerst op gang komen dus zorg er dus a.u.b. voor dat je zelf een volle bidon bij je hebt en van te voren iets hebt gegeten zodat je niet om 10:05 met dorst als een paard er doorheen zit  en daarbij last krijgt van hongerklop

4. Handdoekje en verschoontje

Zorg voor voldoende  droge handdoeken en mocht je het prettig vinden een droog (onder)shirt. De temperatuur kan aardig oplopen door 250+ dampende spinningtoppers

5. Luister naar je lichaam

Deelname is op eigen risico maar we willen er een gezellige dag van maken zonder nare gevolgen.  De instructeurs hebben wel eens de neiging lekker diep te gaan. Dit in combinatie met een stevige beat kan je in hogere sferen brengen.

Luister altijd naar je lichaam en laat je niet gek maken. Dit zal door de instructeurs ook continue herhaald worden Mocht je specifieke medicijnen gebruiken of andere lichamelijke ongemakken hebben geef dit duidelijk aan op het formulier of bij de verzorging.

6. Neerleggen van je spullen

Om de doorgang voor de koek-en-zopie vrijwilligers niet te belemmeren moet je geen spullen voor of achter je fiets leggen.  Alles zoveel mogelijk in een sporttas aan de rechterzijde van de fiets.

Let er altijd op geen waardevolle spullen onbeheerd achter laten.

7. Factuur / donatie

Mocht je door een bedrijf gesponsord worden en wil je graag een factuur ontvangen voor het bedrag van je sponsoring : op de website staat een knop waarmee je eenvoudig een (exyra) donatie doen / factuur aanvraagt. 

De factuur wordt opgesteld nadat het geld is ontvangen.

8. Komt dat zien ....

Om het voor familieleden en/of toeschouwers ook gezellig te maken zijn de bar en het terras geopend.

9. tot slot

Mochten er nog organisatorische vragen zijn kun je altijd mailen naar info@sprv.nl.  Ook tijdens de spinninglessen is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bedankt voor jullie aandacht en tot zondag 15 maart  …….

we maken er weer een mooi evenement van.

Organisatie Spinningmarathon

Dirk, Jan, Mat, Sabine en Peter