Artiesten

Eduard

Ik zal me even aan jullie voorstellen. Ik ben Eduard 17 jaar en woon in Raamsdonksveer. Al vanaf dat ik klein was ben ik opgegroeid met muziek. Veel familie van mij speelt wel een instrument en er zijn ook verschillende bekende zangers bij.

Zo is het gekomen, dat ik op feestjes of in café’s ook wel eens de microfoon in de hand nam. Toen zong ik af en toe wel eens een nummertje, maar in middels heb ik een volledig eigen repertoire om zelf een gezellige avond muzikaal te verzorgen.

Ik zing in het Nederlandstalig genre. En dan met name de gezellige bekende nummers. Ook heb ik inmiddels een eigen single, Eduard – als je de liefde vindt.

Heb heb al verschillende optredens gehad, veel in café’s maar ook op verscheidene grotere podia heb ik mogen zingen. Ik heb laatst ook mee gedaan aan een landelijke talentenshow die heette Volks Hart en Ziel. en was winnaar van de provincie Noord-Brabant. Ben daardoor door gegaan naar de landelijke finale (29 juni in uit-Geest). En ben ook uitgenodigd bij BREDA IN CONCERT als jong talent en mag daar een aantal nummers zingen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een gezellige avond met Eduard bel mijn dan op 06-23555728 of vul het contactformulier in op mij site.

Met vriendelijke groet,

Eduard

Geef een reactie